Всі категорії
Додати товар

Афролокони для нарощення

250 грн -20% 200 грн
Опис

Кучеряве волосся змінює правила гри для тих, хто хоче швидко та легко змінити свою зачіску. Ці нарощування популярні серед жінок будь-якого віку, національностей і типів волосся, і на те, що є вагома причина.
Кучеряве накладне волосся, виготовлене з високоякісних волокон, легке, міцне та легко надається укладанню. Вони бувають різної довжини, кольору та форми завитка, що дає змогу легко знайти ідеальне поєднання для вашого типу волосся й бажаного стилю.
З кучерявим волоссям ви можете створити широкий спектр зачісок, від об'ємних локонів до природних хвиль. Вони також досить універсальні, щоб їх можна було укладати вгору або вниз для будь-якого випадку, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто любить експериментувати з різними стилями.

Однією з переваг нарощування волосся є його доступність, оскільки воно зазвичай дешевше, ніж нарощування справжнього людського волосся. Ще однією перевагою є їх невибагливість у догляді, оскільки вони практично не вимагають укладання й можуть бути зроблені швидко.

У разі правильного догляду й обслуговування кучеряве волосся може слугувати кілька місяців, даючи змогу вам насолоджуватися красивим пружним локонам без жодних турбот.

Ціна за 1 упаковку.

В одній упаковці 95-100грам. Для повного нарощення необхідно приблизно 3 упаковки

Процес нарощення можна подивитись на відео в ютубі

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lenok_007
lenok_007
Супер-продавець
Чернігів
82% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари