Всі категорії
Додати товар

Натуральний шовк резинка для волос

85 грн
Опис

Як багато різноманітності та вибору гумок для волосся з натурального шовку пропонують рукодільниці, там і шовк натуральний та багато поліестеру який називають шовком...

Але чому шовкові гумки для волосся варто купувати саме у мене? Чим вони відрізняються? Все дуже просто, вони відрізняються шовком!

Придивіться, я використовую дуже гарний шовк, текстурний, дуже важливо, що він довговічний, гарної щільності.

Це ексклюзивні фабричні відрізки шовку і ви їх більше ніде не знайдете! Вироби у мене поодинокі та неповторні, я рідко можу викроїти дві однакові гумки, я використовую шовк якого ви не купите в магазинах, дуже люблю тоді саме тайський шовк, справжній!
Шовк люблю від фабрик до музеїв…
Я великий любитель шовку, знаю в ньому толк і дуже добре розумію як, багато років працюю з шовком і кашеміром (на сторінці є кашемірові шапки, мітенки, шкарпетки….ручної роботи), тому відбір тканини і головне її унікальність це основна фішка моїх виробів.

Склад: 100% натуральний шовк ексклюзивної якості, хорошої щільності, текстурний.
Шовк текстурний, має гарний рельєф, використаний дорогий вид шовку. Використовується для пошиття добірний шовк італійської, англійської чи французької якості. Усередині гумка розрахована на 2 обороти на середньостатистичний «хвостик» із волосся.

♥️Дивитесь в наявності також інші гумки з натурального шовку, є ширші, вже по ширині, більш призбирані і менші, і різні забарвлення.
🌹Зверніть увагу, це ручна робота, якщо можливі недоліки, то тільки дрібні нюанси не впливають на носкість і вигляд (можливо трохи різна ширина, дрібний дефект рядки або інші дуже незначні нюанси, що не впливають на функціональність) ☝️ Будь ласка, покупку починаємо з діалогу, не тиснемо одразу «купити».
🖍Колір речі на фото завжди відрізняється від реального
🖍Повернення та обмін товару не передбачено! 🖍Мій опис товару відбувається за суб'єктивною та об'єктивною особисто моєю думкою, на основі моїх зорових, дотикових (тактильних) та емоційних відчуттях, які індивідуальні, і можуть відрізнятися від ваших, а також на основі моєї бази знань та досвіду.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари