Всі категорії
Додати товар

Сіточка для волосся дрібна для гульки, біла

41 грн
Опис

Сіточка для гульки


Сітка для гульки надасть зачісці неповторного стилю і шарму. Виготовлено аксесуар із якісного еластичного матеріалу. Переплетення ниток на полотні схоже з незвичайним в'язаним красивим мереживом. Виріб застосовують для довгого волосся, оформленого в пучок, можна доповнити шпильками для більш надійної фіксації. Завдяки оригінальному павутинці укладання збереже форму і обов'язково приверне увагу оточуючих.


Виконано виріб у кольорі, який вважають базовим. Атрибут може поєднуватись з різними предметами жіночого гардеробу, надаючи образу ділового стилю.


Використовують аксесуар для пучків різного об'єму. Кілька хвилин і ефектне укладання готове. Вона виглядатиме шикарно. Сіточку перед використанням трохи розтягують, після чого вміло надягають на гульку. З таким шедевром з волосся можна відправитися в офіс, школу, гості, кінотеатр, музей. Зачіска з сіточкою на пучку буде доречна і на побаченні, і на щоденній прогулянці.


Не завжди знадобиться багато часу для створення вражаючої зачіски. Якщо мати під рукою таке перукарське приладдя, достатньо кількох хвилин -- і результат порадує.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари