Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Беатріс гілочка діадема обідок тіара вінок на чоло білий перлини листя святкова весільна

470 грн
Опис

Широкі можливості авторської прикраси "Беатріс" для прикрашання святкової /весільної зачіски- може використовуватись як прикраса на чоло для оформлення зачіски, служити діадемою, гілочкою, гнучким обручем - на високий пучок. На кінчиках прикраси є приховані петельки, що служать направляючими та надають можливість легко прив'язати стрічки . Завдяки цьому вона підійде для будь якого об'єму голови та легко закріпляється самостійно без відвідин перукаря.
Переваги такого способу в тому, що стрічка, на відміну від жорсткого обруча ( металевого чи пластикового) не натиратиме, універсальна для будь-якого об'єму голови, служитиме додатковою основою для кріплення локонів невидимками, так як її товщина дуже мала.

Дуже гарно буде пасувати шатенкам для завершення і акцентування весільного образу.

Довжина 23 см ( + стрічки ), ширина 25 мм. При потребі довжина може бути більша і складати орієнтовно 35 см, ціна збільшиться на 150 грн.

Склад:
стрази, кришталеві намистини, штучні перлини, бісер чеський, фурнітура кольору срібла, мідний ювелірний дріт з покриттям.

Є питання , хочете щось додати чи замінити? Пишіть в приватні повідомлення тут на сайті, з радістю відповім. Більше авторських прикрас на сторінці мого магазину https://polenahandmade.**********

Оплата на карту в день замовлення ( передплата) , відправка НП за рахунок отримувача.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Колір: Сріблястий
Матеріал: Бісер
Матеріал: Намистини
Матеріал: Штучний перли
Матеріал: Стрази
Тип: Вінок
Тип: Гілочка
Тип: Діадема
Тип: Корона
Тип: Ободок

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize