Всі категорії
Додати товар

💎✨ заколка для волосся з натуральним напівдорогоцінним камінням рожевий кварц,...

265 грн
Опис

💎✨ Хіт продажів! Мініатюрна заколка-автомат для волосся з розсипом натурального каміння: аквамарин, рожевий кварц, нефрит і хризоліт. Камінь поєднує відтінки блакитного, рожевого, світло-зеленого. Підходить для невеликих пасм, зачіски Мальвіна або для чубчика, бічних пасм або для не дуже густого волосся. Основа шпильки сріблястого кольору, камені міцно закріплені на волосінь. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цієї шпильки для волосся, щоб побачити всю її красу.

У продажу є така ж шпилька з іншими натуральними каменями: аметист, флюорит, аквамарин, кіаніт, цитрин та асорті (рожевий кварц, аквамарин) 💎✨

Розмір: довжина 7 см, ширина у найширшому місці 2 см.

Склад:
Біжутерний сплав, натуральний камінь рожевий кварц, аквамарин та нефрит та хризоліт.

🧙‍♂️☝️ Рожевий кварц допомагає згладжувати конфлікти, покращує взаєморозуміння, вносить легкість у спілкування людей, допомагає знаходити та зберігати кохання. З тих пір рожевий кварц став вважатися каменем кохання та гарного настрою.

Аквамарин користується великою популярністю у знахарів та цілителів. Вони впевнені, що такий мінерал позитивно діє на організм людини та зцілює від багатьох хвороб:

- застудні та вірусні захворювання, що супроводжуються температурою та болем у горлі;
- патології дихальної системи (туберкульоз, пневмонія);
- захворювання шкіри, дерматити та алергічні захворювання;
- хвороби серцево-судинної системи;
- дисфункція щитовидної залози;
- проблеми з зором.

Нефрит нормалізує тиск, покращує роботу легенів та серця, оберігає від пересихання волосся, зміцнює печінку, шлунок, серце, кістки, всю кровоносну систему, зір, слух. Даний камінь є відмінним засобом від головного болю, запаморочення, атеросклерозу, інсультів та очних хвороб.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?