Всі категорії
Додати товар

💎✨ мініатюрна шпилька для волосся з натуральним камінням аметист

265 грн
Опис

💎✨ Хіт продажів! Мініатюрна шпилька-автомат для волосся з розсипом натурального аметиста. Камінь класичного насиченого фіолетового кольору. Підходить для невеликих пасм, зачіски Мальвіна або для чубчика, бічних пасм або для не дуже густого волосся. Основа шпильки сріблястого кольору, камені міцно закріплені на волосінь. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цієї шпильки для волосся, щоб побачити всю її красу.

У продажу є така ж шпилька більшого розміру, а також з іншими натуральними каменями: аметист, флюорит, аквамарин, кіаніт, цитрин та асорті (рожевий кварц, аквамарин) 💎✨

Розмір: довжина 7 см, ширина у найширшому місці 2 см.

Склад:
Біжутерний метал, натуральний камінь аметист.

🧙‍♂️☝️ Здавна вважається, що аметист може врятувати людину від інфекцій, а сучасні літотерапевти кажуть, що контакт з фіолетовим каменем знімає нервову напругу та рятує від перевантажень, безсоння. Також фахівці з лікування за допомогою каменів упевнені, що вода, в якій полежали аметисти, покращує кровообіг та насичує киснем мозок. Головне, регулярно проводити енергетичне очищення каменів під проточною водою, щоб змивати з них негатив, що скупчився.

Допомагає аметист і у боротьбі із залежностями, особливо у пристрасті до спиртного. Усуває потяг до куріння та переїдання. На Русі вірили, що аметист сприяє омолодженню та покращує шкіру обличчя, прибирає висипання. Цілющі властивості каменю справляються з мігренню, безпліддям, подагрою.

Магічні властивості аметиста полягають у тому, що він може виступати як амулет і талісман, а також є незримим помічником філософів, поетів, художників і всіх людей, які прагнуть розуміння істини.

Фіолетовий колір вважається містичним сам собою, це провідник між видимим і невидимим оку людини світом. Колір аметиста має гіпнотизуючий вплив і допомагає осягати таємниці світобудови через несподівані відкриття, що даються в потоці фіолетового свічення.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари