Всі категорії
Додати товар

Квітка ночі смарагд шпилька прикраса для волосся зелений вишивка бронза основа качечка...

240 грн
Опис

Уточнюйте наявність потрібного кольору - пишіть в особисте листування, кнопка "Задати питання" біля ціни виробу дрібним шрифтом. Ціна за одну шпильку! При купівлі пари - в подарунок кулон з кришталевих намистин!

Авторський виріб нагадує друзу необробленого природного мінералу. Ідея з'явилася під час створення прикрас із серії "Квітка Ночі". Спочатку були заколочки в чорно бронзового поєднанні, а потім вони поповнилися новими відтінками - червоний, синій, смарагд. Можна підібрати й інші відтінки кристалів ( з простих і складних АВ), питайте потрібний колір, я покажу палітру наявних матеріалів за запитом ( пишіть в особисте листування, кнопка "Задати питання" біля ціни виробу дрібним шрифтом).

Вартість прикрас з використанням складних відтінків АВ буде трохи дорожче. На фото простий відтінок кристалів, без АВ. Основа - металеві шпильки - качечки кольору бронзи. Добре тримаються на тонкому волоссі.

Готовий майданчик прикрас з вишивкою з кришталевих намистин і чеського бісеру. Композицію доповнює і облагороджує плетена міні-гілочка з кристалів.

Розмір ❤ 4,5 см (загальна довжина) .

Оплата на карту в день замовлення , відправка НП за тарифами. За доставку оплата окремо при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція З геометричним принтом Новорічна тематика