Всі категорії
Додати товар

Дзеркало для макіяжу auxmir із підсвічуванням, 10-кратним міні-збільшувачем

1400 грн
Опис

Дзеркало для макіяжу Auxmir із підсвічуванням, 10-кратним міні-збільшувачем

- ❤【Многофункціональне дзеркало для макіяжу】 Дзеркало для макіяжу з підсвічуванням Auxmir забезпечує зображення високої чіткості. Невелике прикріплене дзеркало з 10-кратним збільшенням дозволяє збільшити будь-яку частину, яку вам потрібно побачити. Нижній кронштейн дозволяє зберігати прикраси чи косметичні аксесуари.
- ❤【3 кольори світла】 Збільшувальне дзеркало для макіяжу Auxmir допоможе вам розглянути деталі завдяки яскравому, м'якому та природному світлу. За допомогою перемикача ви можете легко вибрати найбільш відповідне світло з 3-х кольорів (денне світло, теплий білий та теплий жовтий) та різної яскравості.
- ❤【ПОВОРОТ НА 90°】 Туалетне дзеркало Auxmir можна повертати та фіксувати в будь-якому потрібному вам положенні, знаходячи ідеальний кут огляду для макіяжу чи перукарні. Прикріплене точкове дзеркало з 10-кратним збільшенням можна надіти на головне дзеркало, щоб побачити докладнішу інформацію.
- ❤【Перезаряджається через USB】 Косметичне дзеркало працює від вбудованої батареї, що перезаряджається, ємністю 2000 мАч і може заряджатися за допомогою USB-кабелю (входить в комплект).
- ❤【Автовыключение】 З урахуванням енергозбереження це дзеркало зі світлодіодним підсвічуванням призначене для автоматичного вимкнення через 30 хвилин, якщо не виконується жодних дій.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари