Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір очищувальних засобів для особи - молочко і тонік серії ecobeauty від oriflame

379 грн -15% 325 грн
Опис

Подаруй своїй шкірі найкраще, що може запропонувати природа. Натуральні та органічні речовини, багаті поживними речовинами і вітамінами — все, щоб підтримувати здоров'я, красу і сяйво твоєї шкіри. Набір очищувальних засобів для особи - молочко і тонік серії Ecobeauty від Oriflame, зроблено у Франції. Повна вартість 720 грн. Прекрасний подарунок подрузі або собі коханій. Очищаюче молочко Ecobeauty і Освіжаючий тонік Ecobeauty допоможуть очистити шкіру обличчя, шиї та зони декольте від забруднень і видалити макіяж, а також заспокоять шкіру і додадуть свіжість. Насичений крем-молочко з органічним маслом соняшнику та органічної васильковим водою дбайливо видаляє макіяж і забруднення з шкіри, пом'якшуючи, розгладжуючи, захищаючи і доглядаючи за нею. Органічне якість інгредієнтів підтверджено сертифікатом ECOCERT. Не містить парабенів. • Ефективно видаляє забруднення і знімає макіяж*. • Живить шкіру, допомагає заспокоювати шкіру*. • Покращує стан шкіри, пом'якшує і зволожує її*. • Підходить для видалення макіяжу з очей. • Підходить для всіх типів шкіри всіх віків. Активні інгредієнти: • Органічна волошкова вода (centaurea суапиѕ water flower): надає потрійну дію на шкіру: антиоксиданти забезпечують захист від негативного впливу навколишнього середовища, цукру сприяють зволоженню, мінерали забезпечують шкіру необхідними живильними елементами. • Органічне масло соняшнику (helianthus annuus hybrid oil): багате жирними кислотами, необхідними для додаткового живлення і відновлення шкіри в процесі очищення, а також вітаміном Е для антиоксидантного захисту. Спільна дія двох інгредієнтів допоможе твоїй шкірі відчувати природну турботу від природи, а тобі — отримувати задоволення від ніжної текстури і тонкого аромату при кожному використанні. Тонік з органічної рожевої і ромашкової водою допомагає відновлювати, пом'якшувати і захищати шкіру, надаючи заспокійливий і антиоксидантну дію. Органічне якість інгредієнтів підтверджено сертифікатом ECOCERT. Не містить парабенів. • Тонізує і освіжає шкіру*. • Ефективно видаляє забруднення і залишки макіяжу*. • Живить і пом'якшує шкіру*. • Має легкий цитрусовий аромат. • Підходить для всіх типів шкіри всіх віків. *На основі властивостей інгредієнтів Активні інгредієнти: • Органічна рожева вода (rosa damascena water flower): володіє тонізуючими властивостями, багата антиоксидантами і цукрами. Надає шкірі свіжість і ніжний аромат. • Органічна вода ромашки (anthemis nobilis water flower): містить глікозиди (похідні цукрів), які володіють зволожуючими властивостями. Сочетания свойств этих двух компонентов оказывает успокаивающий эффект, помогая сухой или обезвоженной коже снова стать увлажненной, свежей и сияющей

Создаем натуральные формулы на основе чистых экстрактов
Натуральные ингредиенты чрезвычайно чувствительны. Поэтому правильный процесс получения экстрактов крайне важен для сохранения их ценных свойств и полезных веществ. Создавая серию Ecobeauty, мы использовали методы, которые не наносят вреда чувствительным ингредиентам и помогают сохранять их ценные свойства в конечном продукте.
Для получения ценных экстрактов васильковой воды (в составе очищающего молочка); ценных экстрактов розовой и ромашковой воды ( в составе тоника) мы применяем метод паровой дистилляции. Пар активно воздействует на растения, помогая высвобождать необходимые ценные вещества – антиоксиданты, аминокислоты, танины, сахара и многие другие в виде эссенций растений. Фактически это жидкая форма тех полезных для кожи компонентов, которые в итоге входят в состав средств серии.
При холодном отжиме семена подсолнуха измельчаются, а выделяющееся в процессе масло собирается и используется в составе продуктов. Такой метод не требует использования высоких температур или химикатов, а значит, позволяет сохранять все ценные свойства ингредиентов. Результат - более чистый продукт, богатый витамином Е, жирными кислотами и антиоксидантами, которые помогут твоей коже чувствовать естественную заботу от природы и сиять здоровьем.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
13iri...
13irina_malinovskaya
Запоріжжя
0% виконаних замовлень
Була