Конжаковий спонж (спонж конжак, спонж коньяку) являє собою м'який очисний
засіб на основі рослини конняку (повна назва — Аморфофалус коньяк), що росте у
Східній Азії та часто використовуваного азійськими замість борошна під час
приготування страв. Головний компонент цієї рослини — глюкоманан, який здатний
очистити шкіру від забруднень і ефективно усувати змертвілі клітини
епідермісу. Ці здібності мають і конжаковий спонж.
Популярність цього маленького спонжа зростає щодня завдяки широкому спектру її
унікальних властивостей:
- м'яке очищення шкіри завдяки пористій структурі;
- антибактеріальний ефект, , який досягається завдяки природним властивостям рослини конняку та спеціальному просоченню;
- нормалізації балансу PH шкіри (це можливо завдяки слабкій лужності конжака);
- масажний вплив на структури обличчя;
— поліпшення миркоциркуляції крові, , що дає змогу підтримувати природний
здоровий колір, а також молодість шкіри;
- відлущувальний ефект;
- звуження пор і заспокоєння шкіри завдяки властивостям просочення.
Таку губку можна використовувати щодня, водночас не потрібно додаткового
застосування спеціальних засобів (гелів, пінок, тоніків тощо) Ще одна важлива
перевага — можливість багаторазового використання.
Як правильно використовувати конжаковий спонж для обличчя:
Щоб скористатися спонжем, треба спочатку його зволожити, а потім,
переконаєшись, що він став м'яким, легкими масажними рухами протерти обличчя.
Можна додатково використовувати засоби для вмивання, наносячи їх на губку, але
вона цілком може впоратися з процедурою очищення самостійно. До того ж спонж
легко промивається, у його порах не залишаються залишки косметики.
Після застосування треба ретельно промити спож із милом;
потім дати висохнути, підвісивши на спеціальній мотузці, яка додається до
спонжу, спонж після висихання стає твердим, для наступного використання треба
гарненько намочити губку намочити водою.
Спонж виготовлений з екологічно чистого матеріалу, який можна застосовувати
навіть дітям. Гіпоалергенний, підходить для чутливої шкіри, схильної до
подразнення.