Всі категорії
Додати товар

Мило для укладання і фіксації брів з щіточкою 30 мл прозоре

155 грн
Опис

Мило (фіксатор) для брів з кокосовим маслом від ТМ Top beauty - спеціальний стайлинговый б'юті-продукт, завдяки якому легко забезпечити бровам бездоганну укладання з абсолютно натуральним, природним ефектом.
Володіє суперфиксирующими властивостями. По консистенції мило нагадує віск, прозоре, безбарвне, тому підійде волоскам будь-якого відтінку, пофарбованим і природним.

Стайлінг, виконаний з його допомогою, гарантує бровам ідеальний вигляд протягом довгого часу: лінія збереже первинну чіткість, напрямок і естетику. В якості корисних добавок є гліцерин і масло каріте. Разом з милом в комплекті є гнучка щіточка для розчісування волосся.

Фіксатор вологостійкий до будь-якої погоди, підходить для всіх видів брів, надійно фіксує брови на цілий день, а входить до складу масло кокоса доглядає за волосками.

Для того, щоб набрати продукт, візьміть щіточкою для брів і злегка зігніть її — так буде легше набирати продукт. Потім плавними, але вірними рухами починайте набирати продукт, якщо він погано набирається — трошки натисніть на щіточку. Потім приступите до укладання брів.
Якщо ви використовуєте суху щіточку, то у вас виходить натуральний і природний ефект.
Якщо ж ви хочете добитися ефекту довготривалої укладання — тоді спочатку трохи змочіть щіточку, перш ніж почнете набирати продукт.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари