Всі категорії
Додати товар

Відтінковий гель для брів anastasia beverly hills tinted brow gel. відтінок caramel

890 грн

розпродаж до 11 Травень

623 грн
Опис

Підписуйтесь, постійно додаю новиночки за найнижчими цінами 🧡☺️

Оригінал з США.
Відтінок Caramel

Незамінний засіб у формі гелю зі щільною текстурою від Anastasia Beverly Hills TINTED BROW GEL допомагає неабияк полегшити життя власницям "неслухняних" брів, які ніяк не хочуть приймати ідеальну форму. Насичений коричневий колір гелю-фіксатор допоможе зробити обличчя виразнішим, а брови — такими, про які ви завжди мріяли.

Зручний пензлик засобу забезпечує просте й одночасно швидке укладання навіть найнеслухняніших волосинок, даючи змогу зафіксувати досягнутий результат. Швидковисихний і легкий у нанесенні гель для брів Anastasia Beverly Hills TINTED BROW GEL спрачить бровам бажаний темний відтінок, довго триматиметься й забезпечить ідеальну форму волоскам.

Переваги продукту

Забезпечує тривалу фіксацію макіяжу брів.
Завдяки легкій консистенції невідчутний на шкірі волоски залишаються нерухомими, але зберігають м'якість і природний вигляд.
Універсальна прозора формула підійде для будь-яких експериментів у макіяжі брів.
Швидко висихає, створюючи ефект полірованих брів.
Зручна щіточка дає змогу контролювати кількість нанесеного засобу.

Як діє?
Щіточка з густим ворсом розчісує та укладає волоски брів, рівномірно обволікає їх гелем. Гель на весь день зберігає форму брів і кольору, якщо попередньо ви їх фарбували. Екстракт ромашки та гіалуронат натрію зволожують і заспокоюють шкіру, зміцнюють волоски.

Якщо образ потребує додаткової корекції кольору, густоти та форми брів, скористайтеся олівцем, маркером або тінями для брів, наприклад, цього ж бренда.

Спосіб застосування: гель наносять на брови за допомогою спеціальної щіточки, якою укомплектований тюбик. Використовувати косметичний засіб можна окремо або поверх нанесених тіней, олівця. Невелику кількість гелю наберіть на щіточку й акуратно зачешіть брови в потрібному напрямку. Вже за 1-2 хвилини засіб підсохне, зберігаючи задану волосинку форму.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари