Всі категорії
Додати товар

Прозорий гель для брів benefit 24-hr brow setter

735 грн
Опис

Об’єм 3.5ml( мініатюра)
Батч код 3C04D
Термін придатності 03/2026
В наявності декілька штук

Виконуючи щоденний макіяж, кожна дівчина має дві цілі — підкреслити переваги та приховати дрібні недосконалості. Так, рум'яна надають личку свіжість, білий кайал робить очі відпочилими, а консилер приховує темні кола та прищики. Не варто забувати і про брів. Утихомирити «строптливі» волоски допоможе унікальний гель 24-HR Brow Setter німецького бренду Benefit.

Вас вразить стильне металізоване оформлення флакона та функціональність внутрішнього вмісту. Компактна синтетична щіточка економно набирає продукт і рівномірно розподіляє його по бровах, підхоплюючи і прочісуючи навіть короткі волоски. Прозорий гель підкреслює природний відтінок ваших брів або глибину кольору олівця чи пудри. Він ефективно фіксує результат старань протягом 24 годин, гарантуючи бездоганність макіяжу незалежно від погодних умов.

Спосіб застосування: рівномірно розподіліть засіб від коренів до кінчиків брів стороною пензлика з довгими ворсинками. Щоб надати бровам більш скульптурну форму, використовуйте бік пензлика з короткими ворсинками. Наносите окремо або поверх інших засобів для брів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари