Всі категорії
Додати товар

Мило-фіксатор для брів

160 грн
Опис

Мило (фіксатор) для брів з кокосовим маслом від ТМ Top beauty -спеціальний стайлінгові б'юті-продукт, завдяки якому легко забезпечити брів бездоганну укладку з абсолютно натуральним, природним ефектом.

30 мл


Володіє суперфіксірующімі властивостями. За консистенцією мило нагадує віск, прозоре, безбарвне, тому підійде волосках будь-якого відтінку, пофарбованим і природним. Стайлінг, виконаний з його допомогою, гарантує брів ідеальний вигляд протягом довгого часу: лінія збереже початкову чіткість, напрямок і естетику. Як доглядають добавок є гліцерин і масло каріте. Разом з милом в комплекті є гнучка щіточка для розчісування волосків.

Фіксатор влагоустойчив до будь-якої погоди, підходить для всіх видів брів, надійно фіксує брови на цілий день, а що входить до складу масло кокоса доглядає за волосками


Для того, щоб набрати продукт, візьміть щіточку для брів і злегка зігніть її - так буде легше набирати продукт. Потім плавними, але вірними рухами починайте набирати продукт, якщо він погано набирається - трошки натисніть на щіточку. Потім приступите до укладання брів.

Якщо ви використовуєте суху щіточку, то у вас виходить натуральний і природний ефект.

Якщо ж ви хочете добитися ефекту довготривалої укладання - тоді спочатку трохи змочіть щіточку, перш ніж почнете набирати продукт.

Вага-40 грам

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya...
tanyanikolaeva
Київ
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари