Всі категорії
Додати товар

Гель для фіксації брів benefit 24-hr brow setter travel size 3.5 мл

800 грн -35% 520 грн
Опис

Опис
Незамінний засіб у вигляді гелю з щільною текстурою Benefit 24-HR Brow Setter Travel Size допомагає значно полегшити життя власницям "неслухняних" брів, які ніяк не хочуть приймати ідеальну форму.
Прозорий гель-фіксатор допоможе бровам залишатися в повному порядку весь ваш довгий і повний турбот день - при цьому ні в яких поправках макіяж брів потребувати не буде.

Зручна пензлик кошти забезпечує просту і одночасно швидку укладання навіть самих неслухняних волосків, дозволяючи зафіксувати досягнутий результат.

Швидковисихаючий і легка в нанесенні, це засіб додасть бажане напрямок волоскам і забезпечить ідеальну форму брови.

Опис
Ваші брови набудуть ідеальної форми та виглядатимуть бездоганно протягом 24 годин. Про це подбає стійкий гель для брів Benefit 24hr Brow Setter Gel. Гель забезпечує невидиму фіксацію ваших брів, покращуючи стійкість олівця або тіней для брів, ідеально тримається й водночас є еластичним.

Достатньо всього кількох штрихів і ви зможете поринути у вирій мегаполісу, насолоджуючись його швидким ритмом упродовж 24 годин і не хвилюючись про вигляд своїх брів.

Властивості:

фіксація брів упродовж 24 годин
формує брови, забезпечуючи ідеальну форму
покращує стійкість олівця або тіней для брів
легко наноситься та швидко висихає
стійкий та еластичний
виглядає максимально природно
щіточка з 2 типами щетинок
не кришиться

1. Спосіб застосування:
Акуратно нанесіть трохи гелю на брови допомогою спеціальної кисті і сформуйте бажану форму. Дочекайтеся повного висихання.

2. Спосіб застосування:
Стороною щіточки з довшими щетинками нанесіть гель на брови від корінців до кінчиків. Стороною щіточки з коротшими щетинками вкладіть брови, створивши бажану форму. Гелем можна користуватися у комбінації з олівцем або тінями для брів, а також як самостійним засобом.

Cтрана производитель: США

Бренд: Benefit Cosmetics

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари