Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Масло-активатор для зросту вій і брів top beauty 9 мл

130 грн -4% 125 грн
Опис

Натуральна олія для росту вій та брів Topbeauty
Олія призначена для брів та вій. У його складі присутні різні активні компоненти, які позитивно впливають на волосяні цибулини та активізують природні процеси росту. Продукт містить рицинова олія, олія жожоба, комплекс вітамінів A, E, F, завдяки яким брови та вії будуть виглядати густішими, довшими і доглянутішими.

Склад олії: Касторова олія, яка є основою для суміші. Це найкраще що є для вій і вже її б вистачило б для догляду за віями. Олійні екстракти ромашки та гінко-білоба. Обидві рослини, екстрактами яких збагатили суміш – це універсальні «рятувальники» на всі випадки життя про властивості яких відомо дуже багато.

Ромашка гіпоалергенна, живить вії флавонідами та вітамінами, не створює подразнень для очей, адже й деякі очні хвороби лікують промиванням ромашкового настою чи екстракту. Екстракт гінко-білоба - зовсім унікальний навіть не косметичний, а фармацевтичний компонент. Ретинол пальмітат та альфа токоферол - це вітамінний комплекс (А+Е), який також бере участь у стимуляції росту вій, живить їх, запобігає ламкості, продовжує життєвий цикл.

Спосіб застосування: Масло необхідно наносити на брови та вії перед сном. Для цього можна скористатися спеціальною щіточкою або ватяною паличкою. Вранці засіб легко піддається змиванню звичайним милом. Також за допомогою масляного концентрату можна виконувати масаж вій та брів. Така процедура прискорить зростання волосків.
Зокрема брови потрібно масажувати, починаючи з перенісся до скронь. Завершити процедуру слід легкими погладжуваннями по лінії росту волосків. Для масажу вій нанесіть крапельку масла на вказівний палець і, нахиливши до нього голову, поморгайте століттями. Потім розчешіть вії від коріння до кінчиків.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
jolly...
jolly_beauty_uk
Покров
40% виконаних замовлень
Була