Всі категорії
Додати товар

Anastasia beverly hills brow definer dark brown олівець для брів

600 грн -9% 550 грн
Опис

Олівець для брів від бренду Anastasia Beverly Hills - чудовий косметичний засіб, який дозволить додати вашому образу більше виразності. З одного боку у нього зручний скошений грифель, завдяки якому легко окреслити контур, надавати волоскам форму і наносити окремі штрихи. Зі зворотного - мініатюрна щіточка, вона оптимальна для того, щоб розчесати волоски і розтушувати олівець.

Викручуючий стрижень акуратно заповнює і коригує брови, роблячи їх візуально більш густими, виразними і широкими. Засіб має ультратонкий трикутний грифель, за допомогою якого нескладно підкреслити лінію брів з гарним вигином або акуратно промальовувати кожну волосинку для природного ефекту. Б'юті-продукт володіє м'якою консистенцією, завдяки чому легко наноситься, і при цьому має підвищену стійкість - корекція не знадобиться протягом всього дня, макіяж тримається бездоганно.
 
З олівцем для брів від бренду Anastasia Beverly Hills ви завжди будете виглядати бездоганно. Він підкреслює і структурує волоски, надаючи образу вишуканість і чарівність. Це незамінний помічник для створення виразного і запам'ятовуючого макіяжу.

Об'єм - 0.2грам
Відтінок- Dark brown 🤎
Оригінал із США

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари