Всі категорії
Додати товар

Олівець для брів + гель для брів

375 грн
Опис

Олівець для брів + гель для брів Trestique відтінок Americano - для світлого або середнього каштанового волосся.

Ця формула олівця для брів 2 в 1 активується натуральними оліями у волоссі брів, що робить нанесення безпомилковим. Легко додайте глибини та чіткості своїм бровам або заповніть ділянки за допомогою цього олівця для брів, щоб брови виглядали природно.
Олівець для брів має трикутну форму та скошений кінчик, який робить брови чіткими, але водночас м’якими та природними. Кутовий кінчик олівця для брів допомагає створювати точні штрихи, які можна нарощувати, щоб сформувати брови для довговічного вигляду.
Вбудований гнучкий тонований гель для брів ідеально фіксує волоски на місці. Щітка для гелю для брів має 2 сторони: одну з довгою та іншу з короткою щетиною. Це дозволяє гелю для брів додати природну глибину, надаючи вашим бровам кращого вигляду.

Олівець Define+ Shape - використовуйте кінчик олівця, щоб заповнити внутрішню частину брови ближче до перенісся. Створіть чіткість уздовж країв, а потім перейдіть на квадратний кінчик, щоб заповнити верхню арку.

Відтінковий гель Sculpt+Set. переверніть продукт і відкрутіть унікальний двосторонній гель.

Використовуйте довгу або коротку щетину залежно від довжини та текстури волосся, щоб розчесати та закріпити брови. Слідкуйте за ростом брови, розчісуючи її вгору та назовні.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user532700877
user532700877
Супер-продавець
Івано-Франківськ
98% виконаних замовлень
Була

Схожі товари