Всі категорії
Додати товар

Пудровий олівець для брів unice la femme 401; 402; 403; 404

245 грн
Опис

Пудровий олівець для брів UNICE La Femme 401; 402; 403; 404-1,8 гр.

Завдяки інтенсивному кольоровому пігменту пудровий олівець забезпечить бровам природний і неповторний вигляд. Олівець дозволяє акуратно промалювати брови та заповнити проміжки між волосками. А спеціальна щіточка на кінчику надасть бровам ідеальної форми. Дуже практичний і простий у використанні: ти легко отримаєш модний вигляд брів!

Відтінок 01
Це найсвітліший відтінок у лінійці для брів, має нейтральну базу, ідеально підходить для світловолосих жінок, має ніжний та натуральний колір. Неймовірно адаптується до відтінку шкіри і лягає у потрібному кольоровому забарвленні. Саме з цього відтінку слід починати підбір свого кольору, тому що він підійде як для темно-русого кольору волосся, так і для нейтрального блонду.

Відтінок 02
Кращий засіб для досягнення природних та чітких брів для темнорусих, русявих та шатенок. Ідеальний коричневий відтінок створює колір гіркого шоколаду. коричневий відтінок з холодним підтоном, що ідеально підходить для створення максимально природних брів.

Відтінок 03
Це універсальний тепло-коричневий відтінок. Цей колір підійде дівчатам з теплим підтоном волосся від середньорослих до шатенок.

 Відтінок 04
Темно-коричневий з нейтральним підтоном ближче до холодного, що ідеально підходить жінкам з чорним або темним волоссям.

 Спосіб застосування:
Заповни форму брови короткими лініями штрихування. Почни з початку брови і рухайся вздовж лінії росту волосся. Регулюй накладання кольору силою натиску та щільністю накладання ліній.
Розгорни олівець у руці, щоб використовувати щіточку. Поступово розтушуй колір по всій поверхні брови. Зачеш волоски в бажаному напрямку, а якщо хочеш зафіксувати їх - сміливо наносячи поверх прозорий віск або прозору туш.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари