Всі категорії
Додати товар

Олівець для брів nyx professional makeup precision brow pencil 06 black, з щіточкою, 1 г

250 грн
Опис

Олівець для брів NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil 06 Black, з щіточкою, 1 г
Олівець надає бровам виразності та стильного вигляду:

ретельно промальовує;

підсилює натуральний колір;

моделює ширину й довжину;

стійко тримається в гарну погоду.

Спіральна щіточка на протилежному кінці розділяє і розчісує брови, пом’якшує штрихи після нанесення для більшої природності, прибирає надлишки продукту та допомагає створити форму. У палітрі представлені універсальні відтінки для поширених кольротипів. Ви знайдете відповідний варіант!

Як діє?

Формула містить доглядальні рослинні олії, які пом’якшують і зволожують волоски. Завдяки зручному щільному грифелю з м’якою текстурою і високою пігментацією ви легко контролюєте насиченість кольору, а за допомогою воску в складі без проблем нашаровуєте олівець для більшої густоти брів.

Будь-який об’єм, форма та відтінок — для NYX Professional Makeup немає нічого неможливого в макіяжі. Легким рухом стержня ви зможете імітувати натуральні волоски та отримати в результаті розкішне покриття з матовим фінішем.

З чим використовувати?

Після промальовування закріпіть результат за допомогою туші для брів або моделювального воску, щоб перепади температур і мінлива погода не зруйнували старанно створений образ.
Як використовувати Олівець для брів NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil 06 Black, з щіточкою, 1 г
Розчешіть брови за допомогою щіточки і рівномірно заповніть їх штрихами у напрямку росту волосків. Для натурального ефекту, пройдіться щіточкою ще раз, прибравши надлишки пігменту.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
roma2011
roma2011
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари