Всі категорії
Додати товар

Фарба для брів і вій nikk mole іссиня-чорний

110 грн
Опис

Фарба (барвник) для брів і вій Nikk Mole тон Синьо-чорний з кератином і гіалуроновою кислотою створена для професіоналів, які прагнуть до досконалості. Інноваційна формула продукту розрахована не тільки для фарбування, але і для догляду за бровами. Завдяки гіалуроновій кислоті і кератину, що входять до складу фарби, повністю виключено шкідливий вплив, шкіра і волоски брів виглядають здоровими і доглянутими.

Результат фарбування брів барвником Nikk Mole – це завжди рівномірний і насичений колір. Залежно від тривалості фарбування залежить його інтенсивність. Якщо ви хочете отримати легкий делікатний відтінок, нанесіть барвник на 5 хвилин. Якщо необхідно отримати ефект татуажу – на 10-15 хвилин. Фарба для брів Nikk Mole не змінює свій колір в процесі фарбування, тому ви гарантовано отримаєте саме той відтінок, який вибрали.

Brow-майстри, які використовують у своїй роботі барвник Nikk Mole, в захваті від його пластичної консистенції. Вона дозволяє легко працювати з контурами, створювати чіткі графічні лінії, а також працювати у всіх техніках фарбування.

Барвник для брів Nikk Mole – абсолютно новий формат фарбування брів.

Синьо-чорна фарба для брів – це холодний, чорний колір. Підходить для пекучих брюнеток і тих, хто любить насичене забарвлення брів.

У чистому вигляді прекрасно забарвлює вії в красивий чорний колір. Дуже глибоко фарбує волосок.

Для фарбування брів рекомендується змішувати з іншими відтінками (наприклад, коричневим) щоб одержати більш глибоких, насичених відтінків.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
rinapedak
rinapedak
Супер-продавець
Запоріжжя
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари