Всі категорії
Додати товар

Набір складників ekkobeauty

743 грн
Опис

BOOST LAMINATION SYSTEM – це 3 бустерні продукти для проведення процедур посиленого ламінування брів та вій. Це означає, що дані продукти можна використовувати як на дуже жорстких волосках (азійського типу), що важко піддаються укладанню і завиванню.
А також вони підходять і для роботи з волосками різних етнічних типів за рахунок регульованого підбору часу витримки продуктів для отримання ідеального результату.

Колаген, що входить до складу всіх продуктів – глибоко зволожує волоски, захищає їх від сухості та пошкоджень, зберігає структуру волоска під час кожного етапу проведення процедури довготривалого укладання.

На першому етапі Step #1 ON завдяки посиленій формулі продуктів відбувається дуже швидке розкриття лусочок та проникнення активних інгредієнтів продуктів усередину волоска, реструктуризація існуючих дисульфідних зв’язків.
На другому етапі Step #2 OFF – нейтралізація та утворення нових зв’язків, закріплення нової форми.
На третьому етапі Step #3 LIKE, завдяки активному запатентованому комплексу «Hygroplex HHG», склад доглядає, кондиціонує і наповнює волоски, чудово завершуючи процес ламінування.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
rinapedak
rinapedak
Супер-продавець
Запоріжжя
93% виконаних замовлень
Була