Всі категорії
Додати товар

Система для ламінування брів та вій amino puzzle system lamination

850 грн -20% 680 грн
Опис

Step 1-РH 9,1-9,4
Step 2 – РH 2,5-3,0
Step 3 – РH 4,5-5,5.
Перша процедура ламінування брів та вій з використанням технології «Amino Puzzle», що дозволяє зберігати структуру волоска під час поетапного проведення процедури ламінування, при цьому скоротивши час роботи препаратів.
На першому етапі «lift», завдяки амінокислоті аргініну, відбувається зниження негативного впливу на структуру волоска, без втрати сили реструктуризації дисульфідних зв’язків.
-на другому етапі «fix», завдяки спеціальному аміноцукру– хітозану, дія другого продукту не лише нейтралізує та завершує дію першого складу, а й реконструює та закріплює новостворені зв’язки. Витрачений час на процедуру на 10%.
STEP №3 “Silky Pinky” Repair – активний ліпосомальний коктейль HMA Silky, розроблений за допомогою унікальної технології коацервації (активи укладені у спеціальні мікро краплі), що підвищує ефективність нанесення та проникнення у структуру волоска. Розроблений для дуже глибокого відновлення: забезпечує захист волосків, зволожує та відновлює структуру на 29%, надає блиск, шовковистість, а також надає тривалу кондиціонуючу дію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
rinapedak
rinapedak
Супер-продавець
Запоріжжя
93% виконаних замовлень
Була