Всі категорії
Додати товар

Zola набір для ламінування protein reconstruction system

1080 грн
Опис

Розробка ТМ ZOLA 2 в 1 – це 3 універсальних комбінованих склади для проведення процедур стійкого ламінування брів та вій.
Склади можна використовувати як на дуже жорстких волосках, що важко піддаються укладанню та завиванню, так і на нормальних та ослаблених волосках.
Підходять і для роботи з волосками різних типів за рахунок регульованого підбору часу витримки складів для отримання ідеального результату.
Містить особливий комплекс мікро-протеїнів, ліпідів та зволожуючих факторів (NMF)*, які захищають та реконструюють волоски під час процедури ламінування на двох рівнях КОРТЕКС-КУТИКУЛА: захищає від пошкоджень, зберігає структуру волоска під час кожного етапу проведення процедури довготривалого укладання, проникаючи в волоски, зменшуючи негативний ефект окислення у процесі хімічного впливу.

ЛАМІНУВАННЯ БРІВ

1. Підготуйте брови до процедури ламінування за допомогою очищувального шампуню ZOLA BROW SHAMPOO.
2. Нанесіть склад 1 на волоски брів і рівномірно розподіліть по всій поверхні брів.
Залишіть на 4-12 хвилин.
Витрачений час розраховується виходячи зі стану та діагностики типу оброблюваного волоска, і навіть від бажаного результату.
8-12 хвилин – волоски неслухняні, жорсткі, щетинисті, товсті та грубі;
6-8 хвилин – натуральні, нормальні, середньої товщини;
4-6 хвилин – тонкі, ламкі волоски або хімічно пошкоджені (фарбовані або освітлені, раніше оброблені складами для ДУ).
За потреби з метою підвищення ефективності дії складів можна скористатися спеціальною поліетиленовою плівкою, закривши зону брів, що обробляється.
Роботу складу 1 необхідно здійснювати під візуальним контролем майстра!
Видаліть залишки складу за допомогою ватного диска, змоченого водою або тоніком.
3. Нанесіть склад 2 на брови та рівномірно розподіліть його по всій поверхні, витримайте 7-8 хвилин, незалежно від структури або товщини волоска, акуратно укладаючи волоски в необхідному напрямку.
Працюйте дуже акуратно, так як між 1 і 2 етапом волоски максимально тендітні, схильні до ушкодження.
Видаліть залишки складу за допомогою ватного диска, змоченого водою або тоніком.
4. Нанесіть склад 3 на брови, рівномірно розподіліть по всій поверхні, витримайте 3-5 хвилин, потім змийте ватним диском, змоченим водою або тоніком.

ПРОТИПОКАЗАННЯ ДО ВИКОРИСТАННЯ СКЛАДІВ: Індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу продуктів. Перед застосуванням обовʼязково проведіть тест на алергічну реакцію. Не застосовуйте на запалених та пошкоджених ділянках шкіри. У випадках алергічної реакції слід звернутися до лікаря.

ЗАХОДИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Уникати потрапляння в очі. У разі попадання у вічі негайно промити великою кількістю води та проконсультуватися з лікарем.
Використовуйте захисні рукавички.
Не використовуйте металеві предмети під час роботи зі складами.
Не проводьте фарбування хною, не висвітлювати брови та вії після процедури ламінації - це може призвести до прогнозованого результату.
Протягом 48 годин після процедури варто утриматися від агресивної фізичної, хімічної та термічної дії на волоски (солярію, лазні або сауни, а також проведення косметичних процедур з агресивним впливом, наприклад, пілінгів, лазерних процедур тощо).

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
rinapedak
rinapedak
Супер-продавець
Запоріжжя
93% виконаних замовлень
Була