Всі категорії
Додати товар

Перший складник nikk mole amino lift boost

356 грн -11% 320 грн
Опис

Засіб для ламінування брів та вій “Amino Lift Boost”
Унікальна розробка компанії MEETEORA BG: перша процедура ламінування\довготривалого укладання брів та вій з використанням технології «Amino Puzzle», що дозволяє зберігати структуру волоска під час поетапного проведення процедури ламінування**, при цьому скоротивши час роботи препаратів***.

В основі реакції лежить принцип «Puzzle»:

-на першому етапі «lift», завдяки амінокислоті аргініну, що входить до складу, відбувається зниження негативного впливу на структуру волоска* при цьому без втрати сили реструктуризації дисульфідних зв’язків.

-на другому етапі «fix», завдяки спеціальному аміноцукру– хітозану, дія другого продукту не лише нейтралізує та завершує дію першого складу, а й реконструює та закріплює новостворені зв’язки. Витрачений час на процедуру ламінування скорочується на 10%.

Важливо: максимальний ефект збереження структури волосків у момент ламінування може гарантуватися лише при застосуванні 1 та 2 складу виключно ТМ Lovely Brows.

*зниження агресивної здатності на 10% порівняно з аналогами на ринку.

**підвищення міцності не менше 7% порівняно з аналогами на ринку.

***порівняно з часом, витраченим на процедуру ДК з аналогами на ринку.

Лише для професійного використання!

Спосіб застосування:

STEP №1

Нанесіть склад на попередньо очищені волоски брів або вій за допомогою мікробраша. Залиште на 5-10 хвилин в залежності від стану і типу волосків. Періодично перевіряйте стан волосків на протязі всього часу застосування засобу! По закінченню часу ретельно видаліть залишки засобу за допомогою ватного диска змоченого водою. Детальну інформацію дивіться в інструкції по застосуванню

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Продавець
rinapedak
rinapedak
Супер-продавець
Запоріжжя
93% виконаних замовлень
Була