Всі категорії
Додати товар

Доглядовий засіб брів та вій nikk mole “silky pinky repair”

250 грн
Опис

STEP №3 “Silky Pinky” Repair

Преміальний засіб – активний ліпосомальний коктейль HMA Silky (компанія Infinitec Activos, Іспанія), розроблений за допомогою унікальної технології коацервації (активи укладені у спеціальні мікро краплі)*, що підвищує ефективність нанесення та проникнення у структуру волоска*.

“Silky Pinky” Repair розроблений для дуже глибокого відновлення: забезпечує захист волосків, зволожує та відновлює структуру на 29%**, надає блиск, шовковистість, а також надає тривалу кондиціонуючу дію, пролонгуючи ефект салонних процедур надовго.

Активні компоненти:
Церамід III: покращує загальний стан волосся.

Збільшує зчеплення клітин кутикули і зменшує ушкодження. Забезпечує потужне збільшення водоутримуючої здатності, відновлює цілісність волосся.

Вітамін F: забезпечує живильний та зволожуючий ефекти.

Вітамін P, екстракт гамамелісу: має антиоксидантну дію.

Силіконові полімери, масло вівса і пантенол, що входять до складу, надають блиск, забезпечують гладкість, сприяють зволоженню волосків і шкіри, борючись з сухістю і лущенням.

А рожевий колір засобу Silky Pinky не залишає слідів на волосках та шкірі, при цьому робить продукт яскравим, привабливим, фановим у використанні, забезпечуючи гарний настрій як Майстру, так і Клієнту!

* При її нанесенні утворюється мікроадгезив, який міцно зчіплюється з волоссям за рахунок сили тяжіння зарядів і вивільняє активні компоненти у волоссі до 24 годин.

** У дослідженнях ефективності HMA Silky покращив стійкість до руйнування волосся на 29% при концентрації 1%, а також збільшив гідратацію порівняно з плацебо.

Спосіб застосування:

STEP №3 нанесіть продукт на волоски брів або вій, залиште на 3-5 хвилин. Залишки видаліть ватним диском, змоченим водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 10мл
Продавець
rinapedak
rinapedak
Супер-продавець
Запоріжжя
93% виконаних замовлень
Була