Всі категорії
Додати товар

Artdeco gel-creme for brows

350 грн -15% 300 грн
Опис

Продаю Artdeco Gel-Creme For Brows + щіточка в подарунок.
Купляла для себе, експериментувала з макіяжем. Легке б/в, використаний пару раз.
Можна використовувати для брів та очей (малювати стрілки).

За допомогою унікального водостійкого гель-крему Gel-Creme For Brows, випущеного під німецьким брендом Artdeco, ви зможете надати своїм бровам красивої форми та забезпечити створеному макіяжеві досконалий вигляд на весь день. Засіб має чудовий рівень пігментації, оптимальну щільність і шовковисто-кремову консистенцією. Крем легко набирається на пензель і м'яко ковзає по волосинках брів.

Гель створює у зоні брів ідеальне, рівномірне покриття без злиплих волосків. Продукт міститься у скляному прозорому футлярі округлої форми, доповненому чорною кришкою. Завдяки такій упаковці, косметичний засіб буде завжди надійно захищеним від проникнення вологи та максимально довго зберігатиме свої властивості. Застосовуйте гель-крем від Artdeco, щоб створювати професійний макіяж у домашніх умовах і підкреслювати стильність і сучасність свого образу.

Спосіб застосування: наберіть гель для брів Gel Cream for Brows пензликом 2 in 1 Brow Perfectors, нанесіть засіб на брови. Інтенсивність кольору покриття зросте, якщо ви нанесете більшу кількість гелю. Розчешіть волосини та надайте бровам бажаної форми щіточкою. Порада: за допомогою пензлика для стрілок Eyeliner Pinsel ви зможете намалювати стрілочки. Для цього просто наберіть гель Gel Cream for Brows на пензлик і проведіть відповідну лінію.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
4sonyashnyk
4sonyashnyk
Київ
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари