Всі категорії
Додати товар

Collistar – бездоганні брови, тіні для брів, віск+пудра, відтінок 1 blonda.

290 грн
Опис

Вік: 18+
Класифікація: елітна, професійна
Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Італія
Оригінал/ нові

Для чудового зовнішнього вигляду і повноцінного образу зовсім не обов'язково витрачати багато часу на професійний макіяж, досить лише підкреслити найвиразніші риси обличчя. Набір для брів Collistar Flawless Eyebrows Modelling Wax & Coloured Powder розроблений спеціально для створення природного макіяжу.

Моделювальний віск дає змогу скоригувати форму, надає кольору додаткову глибину, закріплює косметичний продукт і робить його стійким. Вітамін Е доглядає за шкірою і живить волосяні фолікули. Пудра заповнює проміжки між волосками, внаслідок чого брови стають візуально густішими. Два компактних аплікатора ідеально наносять, розподіляють і розтушовують засіб. З їхньою допомогою можна регулювати насиченість тону для легкого повсякденного або вишуканого вечірнього макіяжу.

Спосіб застосування: використовуючи скошений пензлик, нанесіть віск і закріпіть форму брів. Наступним кроком стане заповнення проміжків і закріплення воску за допомогою спеціальної пудри. До набору входить скошений пензлик для нанесення воску і пензлик для пудри.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари