Всі категорії
Додати товар

Набір для макіяжу брів та очей the one 40898

249 грн
Опис

Макіяж очей та брів в одній палетці. До палетки входять три універсальні коричневі відтінки і пензлик для точного нанесення. Стійка формула крем-пудри забезпечить ідеальний макіяж на весь день. Використовуй вологе нанесення, щоб отримати насичений колір і щільне покриття або сухе нанесення для середнього покриття і створення природних образів.
Комплекс Triple Powder для ніжної текстури, абсолютної невагомості та відчуття природності
Гладке нанесення, яскраві пігменти та рівномірний колір
Суміш із воску та фіксатора пігментів для феноменальної стійкості і захисту від вологи
БРОВИ: Змочи пензлика, нанеси продукт скошеним краєм, щоб створити штрихи, схожі на волоски, або використовуй сухого пензлика для більш м'якого та природного образу. Виберіть відтінок, близький до натурального кольору волосся. Дотримуйся природної форми брів для кращого результату.

ТІНІ ДЛЯ ПОВІК: Нанеси світліший відтінок сухої пудри на всю повіку плоским боком пензлика. Нанеси темніший відтінок на складку повіки, щоб додати погляду глибини.

ПІДВОДКА ДЛЯ ОЧЕЙ: Нанеси підводку вологим пензликом. У міру висихання волога пудра набуває кремової текстури. Намагайся повторювати природну форму очей від внутрішнього до зовнішнього куточка. Проведи плавну лінію від куточка ока легким рухом для створення виразнішого погляд

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари