Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Пудра для макіяжу брів eelhoe eyebrow stamp темно-коричневий

200 грн
Опис

Простота в експлуатації — цей штамп для брів допоможе вам легко формувати брови та малювати гарні та природні брови, підійде навіть новачкам.
Унікальна конструкція — м'яка губка у формі грибної головки дає змогу міцно утримувати пудру, щоб забруднити брови, не забруднюючи руки.
Водонепроникність і захист від поту — сильна адгезія може допомогти вашому макіяжу впродовж 24 годин і розв'язати проблему звичайного макіяжу брів, які не є вологостійкими.
Багаторазовий — його можна використовувати не тільки як пудру для брів для зміни форми брів, але і як засіб для контурної пластики, тіней для повік або на додаток до лінії росту волосся. Порошок гладкий і тонкий, з однорідним кольором і легко нашаровується на колір.
Маленький розмір і вага, легкий і зручний для подорожей.
Ефективно використовується для зафарбовування сивого коріння волосся на голові.
Цей набір містить 10 різних трафаретів із гнучкого прозорого пластику, а також спеціальну пудру для брів і два пензлі для брів.

Трафарети призначені для тих, хто любить експериментувати. Якщо ви вже втомилися від звичної форми, і вам потрібно записатися на брови за місяць, не турбуйтеся! З набором трафаретів ви тепер ваша власна брови! Тепер нам не варто боятися вигнутих ліній або браку симетрії. З таким аксесуаром у вас обов'язково все вийде. Прикладіть трафарет до місця майбутньої брови й акуратно покрийте пудрою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
jolly...
jolly_beauty_uk
Покров
40% виконаних замовлень
Була