Всі категорії
Додати товар

Акція мега чорний олівець eye liner black orient lambre. франція східний мейкап франція

170 грн
Опис

EYE LINER BLACK ORIENT неймовірно чорний олівець.
Він володіє м'якою кремовою текстурою і високим ступенем пігментації чорного барвника.
Лише один дотик – і чітка, чорна лінія зробить ваш погляд карколомним! 100% чорний пігмент; безпечний для чутливих очей; завдяки кремовій, легкій текстурі ви отримаєте ідеальну лінію. 100% чорного в чорному!
Бренд: LAMBRE
Вага нетто: 4.66 гр
виробник Франція, штрихкод на фото
Активні інгредієнти:
КЕДРОВЕ ДЕРЕВО Володіє бактерицидними властивостями. Продовжує термін служби продукту, перешкоджає проникненню бактерій, запобігає розвитку інфекції. Аромат кедра надає заспокійливу дію при нервових потрясіннях і стресах.
СИНТЕТИЧНИЙ ВІСК Застосовується в косметиці як альтернатива природному бджолиного воску. Всім відомо, що продукти бджільництва можуть бути алергенами. Синтетичний віск, очищений від сторонніх домішок і тому не викликає алергію. Синтетичний бджолиний віск отримують з комбінованого воскового сировини. В результаті він володіє характеристиками натурального бджолиного воску. Як і натуральний, синтетичний бджолиний віск м'який і пружний, є емолентов і пленкообразователем, модифікатор в'язкості і стабілізатором температури. Може легко эмульгироваться і діспергироваться.
ОКСИД ЗАЛІЗА (синтезований) Являє собою мінеральний пігмент для декоративної косметики. На відміну від природного оксиду заліза (іржі), в мінеральній косметиці застосовуються речовини, синтезовані в особливих лабораторних умовах. Оксид заліза може мати різне забарвлення, найчастіше це жовті, червоні, коричневі відтінки і навіть чорний. Нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри. МІКА Природна слюда, яка забарвлюється за допомогою мінеральних пігментів у різні відтінки. Мика, благодаря форме частиц, дает плотное покрытие и делает макияж очень стойким. Этот минеральный наполнитель позволяет получить большое разнообразие косметических средств и визуальных эффектов.
Средства на основе Мики являются гипоаллергенными и рекомендуются людям с особенно чувствительной кожей.

СТЕАРИЛ ДИМЕТИКОН

Диметикон придает коже мягкость и шелковистость. Служит барьером для защиты кожи от потери влаги, что делает его идеальным средством для защиты кожи от ультрафиолетового излучения, а также его использования в суровых погодных условиях.

Свойства:
- увлажняет;
- создает защитную пленку;
- усиливает водостойкость в солнцезащитной и декоративной косметике;
- улучшает распределение масел и УФ-фильтров.

ДИОКСИД КРЕМНИЯ

Минеральный компонент, обычно встречающийся в природе в виде минералов кварца и опала. Его включают в состав омолаживающих средств, предназначенных для борьбы с возрастными изменениями, благодаря способности оказывать эффект оптического сглаживания (софт-фокус эффект): визуально выравнивает кожу, сглаживая различные дефекты.

Обладает матирующим эффектом и способностью впитывать и удерживать влагу, контролируя выделение кожного жира. Этот компонент помогает макияжу дольше держаться, придает ему свежий вид даже через несколько часов после нанесения.

Свойства:
- придает уходовым продуктам идеальное скольжение, а лицу натуральность и гладкость;
- визуально выравнивает кожу;
- сглаживает морщины;
- делает кожу матовой;
- обеспечивает продолжительное сохранение макияжа;
- обладает абсорбирующими свойствами;
- очищает кожу от омертвевших частиц.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари