Всі категорії
Додати товар

Накладні магнітні вії kiss magnetic (для підводки)

280 грн -11% 250 грн
Опис

Kiss Magnetic Lashes Double Strength KMEL 01 Charm
Накладні магнітні вії

Природа не наділила вас густими, пишними віями? Візьміть ситуацію в свої руки і просто надайте їм ефектніший вигляд за допомогою накладних магнітних вій Double Strength KMEL 01 Charm від бренда Kiss. Б'юті-аксесуари додадуть вашим власним віям довжину і густоту, зробивши очі виразнішими, а погляд – по-справжньому магнетичним. Ну а інноваційний спосіб фіксації за допомогою спеціальної підводки значно спрощує їхнє використання.

Особливості Magnetic Lashes Double Strength KMEL 01 Charm від бренда Kiss:
- не вимагають використання клею для фіксації, оскільки кріпляться за допомогою спеціальної магнітної підводки, яка продається окремо;
- термін фіксації – до 16 годин;
- можливість багаторазового використання (до 15 разів);
- мають максимально природний вигляд;
- виготовлені з якісного матеріалу і протестовані дерматологами – не викликають подразнення і алергію під час носіння.

Спосіб застосування
Зробіть макіяж, нанесіть тіні для повік, можете нафарбувати вії тушшю. Акуратно, легкими притискальними рухами пальців дістаньте вії з упаковки. Прикладіть стрічку на свої натуральні вії, визначаючи необхідну довжину. Якщо довжина стрічки магнітних війок велика – тонкими манікюрними ножицями відріжте зайву довжину, не зачіпаючи магніт (відрізайте з зовнішнього краю, там, де вії найдовші). Нанесіть спеціальну підводку для магнітних вій і прикладіть стрічку до намальованої стрілки, добре притисніть магнітні вії.

ЯКІСТЬ НЕ ALIEXPRESS!!!
Куплчлись на make up.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари