Всі категорії
Додати товар

Сироватка для зміцнення та росту вій rapidlash eyelash enhancing serum

1280 грн
Опис

Ця інноваційна високоефективна сироватка, що містить передові поліпептиди, допомагає покращити зовнішній вигляд вій у разі простого нанесення один раз на день. Ідеально підходить для жінок і чоловіків із ламкими, слабкими, тонкими або короткими віями.

Ключ до розкриття потенціалу ваших вій можна знайти в унікальній формулі RapidLash®. Наш інноваційний КОМПЛЕКС HEXATEIN® 1, що складається із шести високоефективних інгредієнтів, спеціально розроблений для кондиціонування, зволоження та зміцнення вій, щоб поліпшити загальний вигляд і зробити вії красивішими.

Поліпептиди, що складаються з корисних амінокислот, допомагають захистити від ламкості.
Біотин (провітамін B7/вітамін H) — важливий чинник підтримки здоров'я й молодості вій.
Пантенол (вітамін B5) допомагає покрити вії та брови, утримуючи вологу та живлення, покращуючи загальний вигляд.
Амінокислоти допомагають поліпшити структуру білка, унаслідок чого вії мають здоровіший вигляд.
Соєва олія, багата на вітаміни, допомагає надати блиск віям і бровам, роблячи їх пишними та красивими.
Екстракт насіння гарбуза з високим вмістом вітамінів і мінералів допомагає збалансувати та поліпшити зовнішній вигляд вій.
НАПРАВЛЕНИЯ
Нанесіть RapidLash® на основу верхніх вій за допомогою пензлика-аплікатора. Око має бути повністю очищене від макіяжу та кремів для очей. Почніть від внутрішнього куточка ока назовні, прямо біля основи вій. RapidLash® треба використовувати один раз на день увечері перед сном.

ВІДЗИВИ
«Цей продукт дійсно видатний. Люди й далі запитують, чи є в мене накладні вії. RapidLash® дійсно єдиний у своєму роді, і я б розпорядився вдвічі більше, ніж він вартий!»

Кеті Лівітт, MedAesthetic Salon & Day Spa

RapidLash® — найефективніший косметичний продукт, який я будь-коли використовувала. Я використовуючи сироватку щоночі впродовж 4 тижнів, і результати неймовірні. Я буду й далі використовувати RapidLash® і рекомендувати його всім своїм друзям».

С. Корвін, письменник/художник

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?