Всі категорії
Додати товар

Підводка-маркер для очей kiko milano італія, оригінал

338 грн
Опис

Скажу від себе, що цією підводкою — маркером дуже зручно користуватися саме завдяки цьому круглому кінчику. Лінію дуже зручно проводити, вона виходить рівний і тоненька, не переривається й невеликим поворотом можна збільшувати її товщину. Класно придумали!

Переведення опису:
Довговічна підводка — маркер для очей із кінчиком у формі шпателя. Текстура швидко висихає та чудово прилипає до віку, без вицвітання або лущення.
Кінчик шпателя слідує за зовнішнім контуром ока, даючи чітку за товщиною лінію. Використання є дуже простим і призначене для легкого перетворення тонкої лінії на товсту. Колір зберігається надовго.
Маркер для очей пройшов офтальмологічні випробування.
Без парабенів.

Відгук:
Sybille
Great product
It took a little bit of getting used to but once I had I loved it. The colour is nice and intense and stays all day and once you get the hang of the unusual tip, it works well in filling in the bits that are easily missed with a conventional eyeliner.
ПЕРЕВОД:
Сибіл
Великий продукт
Потрібне було трохи звикнути, але щойно вийшло, я полюбила його. Колір приємний та інтенсивний і залишається впродовж усього дня, і щойно ви навчитеся використовувати незвичайний наконечник, зрозумієте, що він добре працює в заповненні прогалин, які легко утворюються, якщо використовувати звичайний олівець для очей.

🎁🎆У разі одноразової купівлі понад 780 грн відновлює в дар тому, хто скаже про це, — це може бути сума вартості кількох речей або вартість однієї.🍬🌼☀

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marina8
Nature
Харків
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари