Всі категорії
Додати товар

Лайнер подводка для глаз / лайнер для очей makeup academy

179 грн
Опис

👁️👄👁️ Eye Define від Academy, мабуть ідеальна підводка-маркер!
❤️ Чіткі лінії, насичений чорний колір, дуже зручна довжина і товщина аплікатора. Помірно-глянцевий фініш (не настільки, щоб вважати його конкретно глянцевим, але і не матовий)
❤️ Вражаюча стійкість! Вперше ми мали нагоду його випробувати при дуже сирій і вітряній погоді, по якій гуляли ~10 годин. В той час як весь інший мейк перетворився на великий безпорядок, стрілки хіба що втратили трохи чіткості в зовнішніх кутиках очей! Вони не розтеклись, не відпали суцільною плівкою, не перебились! Так само гарно він підійшов для нависаючих повік, і в довершення пройшов перевірку заняттями спортом - а він навіть не позиціонується як водостійкий, ну ви бачили коли-небудь таку скромність? ☺️
❤️ При такій добрій стійкості, лайнер легко змивається будь-якими засобами для зняття макіяжу.
.
CRUELTY-FREE 🐰
VEGAN 🌱
.
🌞 Кілька порад щодо використання підводок маркерів!
🌞 Щоб вони служили максимально довго і залишались комфортними в роботі, після використання штифт бажано акуратно очистити від можливих дрібок тіней, пудри, чи тонального засобу.
🌞 Лінії стають максимально насичені після того, як лайнер постоїть штифтом вниз, але є чутка (особисто в мене такого не ставалось, але все-таки), що при постійному зберіганні штифтом вниз лайнер може потекти. Так само їм не підходить зберігання штифтом вверх - тоді він висохне. Тому я, наприклад, зберігаю його горизонтально, а за кілька хвилин до використання ставлю штифтом вниз.
🌞 Якщо лайнер перестав писати, краще залишити його догори ногами на 2 хвилинки, ніж докладати зусилля - якщо аплікатор почне кошлататись, постраждає і зручність використання, і чіткість результату.
.
.
.
#підводка_для_очей #підводкадляочей #підводкаукраїна #стійкапідводка #підводкамаркер #подводкаукраина #підводкафломастер #купитипідводку #лайнердляочей #веганкосметикаукраина #веганукраїна

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари