Всі категорії
Додати товар

Палетка тіней il makiage color boss squad eyeshadow palette in call the shots

500 грн
Опис

Люксова палетка тіней IL MAKIAGE Color Boss Squad Eyeshadow Palette in Call The Shots

Розмір: 6g (повна версія)
Батч код: B349
made in UK 🇬🇧

ОРИГІНАЛ, ціна на сайті 48$(≈1800 грн) ❗️❗️❗️

Ці чотирикутні тіні для повік пропонують усі пишні багатовимірні пігменти, маслянисту гладку текстуру та стійкість протягом усього дня, які вам можуть знадобитися в одному місці. Виготовлений за абсолютно новою гібридною формулою, кожен відтінок ковзає як крем, змішується як рідина та закінчується як пудра. Ми знаємо, що це звучить як чарівне лайно, але це цілком реально.

Color Boss легко наноситься та змішується, має оксамитову, маслянисту гладку текстуру, яка тане на шкірі для комфортного носіння та ефекту, що привертає увагу. Ця формула зберігає колір на місці для тривалого, водонепроникного носіння без складок, випадання, плям або міграції. Ніжні та приємні до чутливої ​​шкіри тіні можна наносити пензликом або пальцями та використовувати вологими або вологими для ще більш ефектного ефекту.

Майже такі ж неймовірні, як самі тіні? Витончені нестандартні компактні розміри, в яких вони постачаються. Завдяки магнітній застібці та повному дзеркалу на внутрішній кришці ви можете вдосконалити свій бічний зір у дорозі."

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kagar...
Beauty_buyer
Супер-продавець
Кропивницький
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари