Всі категорії
Додати товар

Кремові тіні mousse evolution shadow

350 грн -9% 320 грн
Опис

Makeup Revolution Mousse - це колекція рум'ян і тіней для повік, формули яких представлені у формі кремового мусу. Така консистенція гарантує комфортне і приємне нанесення - косметичний засіб легко розподіляється по шкірі, ідеально розтушовується, забезпечуючи красивий ефект.

Кремові тіні для повік Mousse Shadow від Makeup Revolution мають інтенсивну пігментацію - вони чудово покривають повіку, підкреслюючи погляд і додаючи йому справжньої глибини. Тіні для повік дозволяють регулювати інтенсивність ефекту, залишаючи унікальний металічний фініш. Залежно від власних уподобань і потреб, Ви можете створити ніжний або більш виразний макіяж очей. Широка палітра кольорів дозволить кожному обрати для себе ідеальний відтінок. Кремові тіні для повік Makeup Revolution Mousse Shadow легко розтушовуються.

Тіні для повік Mousse Shadow marki Makeup Revolution мають веганську формулу, а це означає, що при ъх виготовленні не використовувалися інгредієнти тваринного походження. Косметичний засіб стане безпечним вибором для веганів і вегетаріанців. Продукт не тестується на тваринах.

Зроблено лише по 1 свотчу. Ціна за 2 разом
Відтінки Rose Gold та Сhampagne

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nagieva
nagieva
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари