Всі категорії
Додати товар

Givenchy couture atelier palette

1000 грн
Опис

Нанесення дійсно неперевершеного макіяжу розпочинається з правильного вибору косметики. Для неабиякого образу вам знадобиться елітна продукція відомого бренда Givenchy. Ця оригінальна палетка тіней для повік вразить вас неординарністю відтінків і шовковистістю текстур, кожна з яких максимально рівномірно лягає на чутливу шкіру, дозволяючи створити покриття ідеальної щільності.

Усі кольори можна використати окремо або комбінувати їх, створюючи тим самим ефектні переходи, що підкреслюють глибину погляду. Легкому нанесенню косметичної продукції сприяє фірмовий спонж, що має прямокутну форму. Кожним з його куточків можна набирати один вид тіней, охайно розподіляючи їх на повіках. Це зручно, дуже просто і приємно.

Спосіб застосування:
Коричневий відтінок в палітрі втілює дерево, з якого зроблений силует манекена. Його можна використати також для підведення.
Червоно-кораловий відтінок — горизонтальні лінії на тканині. Це відтінок - акцент, символізуючий творчість, креатив і фантазії.
Блакитний — вертикальні стьобання на манекені, він глибокий, шляхетний і жіночний, надайте глибину погляду за допомогою цього відтінку.
Білий відтінок символізує тканину, якою обтягнутий манекен, він матовий і інтенсивний, його можна використати для вирівнювання повіки, змішувати з яскравими відтінками або використати для висвітлення внутрішнього куточка ока і ділянкою під бровою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dovs
dovs
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари