Всі категорії
Додати товар

Запечені тіні для повік nouba quattro, no628

549 грн
Опис

Запечені тіні для повік NoUBA Quattro, No628
Нові

Чудовий погляд, виразні та великі очі дивовижної краси! Саме це вам подарують тіні для повік NoUBA. З розкішною італійською косметикою ви легко робите ефектний макіяж. Чотири відтінки з м'яким, оксамитовим кольором відкривають творчу свободу. Сміливо експериментуйте. Знаходьте нові способи стати ще красивішими!

Тіні NoUBA наносяться легко та приємно. Засіб рівномірно та точно лягає на шкіру тонким шаром, чудово розтушовується. Колір робиться насиченішим або блідішим одним рухом аплікатора. Стійкість вища за всіх похвал. Використовуючи тіні NoUBA, ви робите незрівнянний макіяж, який залишається свіжим і акуратним від ранку до пізньої ночі.

Склад продукту багатий на олії жожоба, ши та вітамін Е. Активні компоненти живлять і зволожують ніжну шкіру повік, роблять гладкою й шовковистою. Компактна пудрениця з дзеркальцем, а також два зручні аплікатори — це комфортне використання в будь-якому місці.

Спосіб застосування

нанесіть найсвітліший відтінок на всю повіку, і розтушуйте. Най темним кольором підведіть очі вздовж нижніх вій і розтушуйте. Темним відтінком проведіть лінію вздовж верхніх вій і в куточках очей. Злегка розтушуйте. Нанесіть темніший колір на рухоме повіко, ретельно розтушувавши перехід кольору.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець
intrigante
Intrigante
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була