Всі категорії
Додати товар

Розкішний спаркл moonstone bobbi brown rich sparkle moonstone

1650 грн
Опис

💫 Абсолютно нова багатовимірна формула металевих тіней для повік, призначена для миттєвого сяйва очей. 💫Тіні можна наносити сухими для миттєвого ефекту або зволоженим пензликом для створення рідкого металевого вигляду. Насичений блиск: цей фініш забезпечує сильний блиск. Багатий метал: ця обробка забезпечує рідкий ефект фольги. Rich Sparkle: це покриття створює дуже сильний блиск. БАГАТОВИМІРНИЙ МЕТАЛІК: хроматичні пігменти забезпечують інтенсивну багатовимірність і неперевершений тривимірний металевий ефект. ЕФЕКТИВНІСТЬ: Висококонцентровані пігменти забезпечують інтенсивний колір, насичений відтінок і чудовий результат.
М'ЯКА ГЛАДКА ТЕКСТУРА: гібридна формула забезпечує оксамитову та еластичну текстуру, яка легко наноситься та лягає на око. Можна наносити вологим або сухим способом. Тримається на шкірі 8 годин. Не осідає в зморшках і не тьмяніє.
💫 Рекомендоване використання
Щоб створити неповторний вигляд, розтушуйте або проведіть тінями по всій повіці та нанесіть їх у кілька шарів. Щоб створити більш інтенсивний погляд, змочіть пензлик перед нанесенням тіней. Щоб надати своїм очам більшого розміру та глибини, нанесіть тіні як вологими, так і сухими. Важливо дати вологим тіням висохнути перед нанесенням іншого шару.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари