Всі категорії
Додати товар

Тіні для повік topface miracle touch matte

411 грн

розпродаж до 11 Травень

288 грн
Опис

Опис:
Ідеальний макіяж очей немислимий без використання якісної та зручної у використанні косметики. Якщо ви цінуєте не лише яскраві, а й комфортні в застосуванні б'юті-продукти, зверніть увагу на тіні для повік Miracle Touch Matte бренда TopFace. Завдяки дрібному помелу і легкій текстурі пігмент добре набирається на пензлик, м'яко лягає на повіки, забезпечуючи насичений ефект.

Тіні вирізняються високою якістю, рівномірно наносяться і легко розтушовуються, не залишаючи «брудних» плям і за лічені секунди перетворюються на серпанок. Косметика розміщена в компактному та міцному футлярі, який захищає вміст від забруднень і пошкоджень. Тіні радують хорошою пігментацією, не обсипаються і не втрачають інтенсивності протягом декількох годин після нанесення.

Спосіб застосування: за допомогою аплікатора або пензлика легким рухом рівномірно нанести на повіки обраний вами відтінок тіней, добре розтушуйте. Намагайтеся наносити тіні рівномірно, використовуючи невелику кількість. Використовуйте вологий аплікатор для більш інтенсивного макіяжу. Для кожного відтінку тіней використовуйте окремий аплікатор.
Характеристики:
Вік: 18+
Об'єм: 2.5g
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: Туреччина
Зроблено в: Туреччина

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
92103
92103
Малин
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари