Всі категорії
Додати товар

Палетка тіней melt cosmetics impulsive

1600 грн
Опис

Нова палетка тіней Impulsive від Melt Cosmetics , без жодного затесту. Оригінал. Купувала на оф сайті за 58$
На даний момент палетку вже знято з виробництва брендом, тому раритет.

Технічні характеристики:
Матові відтінки - чудово тушуються, ідеально розтягуються в м'яку розтушовку. Насичені, дуже, я б сказала за насиченістю переграють і Джеффрі Стар та Анастасію. Пилять, але не сильно, - не сипляться. У розтушовці не дають бруд. У світлих відтінків при тушовці немає ефекту "крейдяної бази".

Блискучі відтінки – це пігменти, не гліттер і не звичайний сатин. Найкраще наносяться пальцем або плоскою синтетикою. Мокре нанесення їм не потрібне, вони і так виглядають дуже насичено. Тримаються добре, не обсипаються.

По колористиці палетка сформована дуже грамотно - всі відтінки поєднуються з усіма (чесно кажучи для таких кольорових палеток це велика рідкість). Багато матові відтінки складні, складові, не просто "зелененький", - на очах виглядають дуже незвично, "дорого", кольори приковують погляд.

За формами фактору палетка незвичайна: рефіли знаходяться на трьох сходах, палетка важка, але в одній руці міститься нормально. Дзеркала немає. Закривається на таємні магніти.

Резюмуючи: якщо вам потрібна 1 багатофункціональна, не неонова і не супер кольорова як палетки Норвіна палетка для макіяжів самій собі або клієнтам - це вона. Відтінків багато, вони "складні", компліментарні один одному, - цього вистачить щоб зробити практично будь-який кольоровий мейк, що не вимагає яскравих неонових і т.д. відтінків.

Не торгуюсь, ціна остаточна:)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kate_...
kate_communicate
Харків
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?