Всі категорії
Додати товар

🇺🇸 люкс inika мінеральні тіні подвійні

245 грн -13% 215 грн
Опис

✅ Натуральні пресовані тіні для повік Duo від INIKA містять два шикарних відтінку з надзвичайно багатими пігментами. ✅ Тіні для повік створені, щоб підкреслити колір і форму ваших очей. ✅ Текстура допомагає легко наносити і розтушовувати. ✅ Пресована пудра не кришиться і надає стійкість кольору. ✅ Для максимального ефекту "вау". ✅ підходять для всіх типів шкіри ✅ натуральні та мінеральні пігменти ✅ легко наносяться ✅ не кришаться ✅ не скочуються ✅ довговічні ✅ легко змішуються ✅ веганські ✅ без жорстокого поводження. ✅ два неймовірно красивих відтінку "plum and pearl" (зливу і перли). ✅ зроблені в США 🇺🇸. ✅ зручний нековзний прогумований корпус. ✅ в ідеальному стані, без кількох затестов. ✅ Не містять шкідливих хімічних речовин, що робить їх ідеальними для чутливих очей. ✅ Люксовий австралійський бренд з виробництвом у США 🇺🇸. ✅ в Україні фірма не представлена. ✅ в мережі від 28 до 39 доларів США плюс вартість доставки з ЄС/США. 👉 Смотрите другие мои объявления и подписывайтесь на страничку, я ❗️ежедневно ❗️ ее обновляю новой качественной европейской и американской косметикой, редкой и коллекционной парфюмерией, оригинальными брендовыми аксессуарами по очень приятным и демократичным ценам.
👉 Только и исключительно оригинал, купленный мною в ЕС, в дьюти-фри, либо у надёжных и годами проверенных поставщиков из Англии и Германии.
👉 Всегда с удовольствием отвечу на все вопросы, проконсультирую и помогу подобрать нужный товар на подарок или для себя :-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари