Всі категорії
Додати товар

Туш для вій максимальний об'єм з касторовою олією 10 мл чорна та коричнева

145 грн
Опис

У наявності 6 шт чорної та 4 шт темно-коричневої туші

Supershock Volume  Loader  - приголомшливий б'юті-продукт від бренду Avon, що вже давно став хітом продажів. Ця об'ємна туш не дарма зветься «Супершок». Вона спеціально створена для того, щоб робити вії чудово пишними та довгими, а погляд – магнетичним та чарівним.

Завдяки особливій силіконовій щіточці забезпечено ідеальне нанесення туші, яка ніжно обволікає кожну вію. Вона ретельно фарбує, приділяючи увагу навіть найкоротшим волоскам, бездоганно розділяє, не залишає грудочок. Унікальна формула на основі частинок мікрофібри дозволяє засобу ефектно і весь день перетворювати вії для шокуючого обсягу.

Туш чудово підійде як для денного, так і для вечірнього макіяжу. Достатньо одного шару, щоб створити елегантний образ, і ще кількох, якщо хочеться досягти максимальної виразності. Продукт чудово тримається довгий годинник, не обсипаючись і не склеюючи вії, але з легкістю видаляється будь-яким засобом для демакіяжу.

Спосіб застосування: Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою і проводячи нею вгору вздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий чи третій шар.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари