Всі категорії
Додати товар

Туш для вій tarte lights camera lashes™ 4 in 1 mascara 7ml

850 грн -12% 750 грн
Опис

TARTE - бренд професійної декоративної косметики, створений нью-йоркським візажистом Маурін Келлі. Маурін завжди мріяла створювати косметику, яка б не тільки не завдавала шкірі шкоди, а й дарувала їй додатковий догляд. І їй це вдалося! Продукти TARTE по праву носять звання "еко". Їхні формули не містять ні парабенів, ні фталатів і сульфатів, ні штучних олій, ароматизаторів та інших компонентів, які можуть негативно позначитися на стані шкіри. Один з головних інгредієнтів продукції TARTE - амазонська глина, відома своїми поживними та розгладжувальними властивостями. Крім глини косметика бренду включає до складу олію маракуї, манго і кокоса, сквалан, пантенол, вітаміни і різноманітні рослинні екстракти. Приємним сюрпризом для прихильниць еко-косметики став також дизайн продукції: на відміну від багатьох еко-брендів засоби TARTE завжди представлені в яскравих і оригінальних упаковках. А широкий асортимент, що містить усі необхідні для макіяжу засоби в різних варіаціях, дає змогу бренду з кожним днем завойовувати все нових і нових прихильниць.

Туш для вій Tarte lights, camera, lashes™ 4-in-1 mascara 7 мл. Туш для вій Tarte lights, camera, lashes™ 4-in-1 mascara - це Push-up bra для вій! Ця туш 4-в-1 збільшує об'єм, подовжує, підкручує та кондиціонує вії.

Переваги:

- Ця туш миттєво піднімає і підкручує, збільшує об'єм і подовжує, щоб очі здавалися більшими.
- Ультра-чорний пігмент робить вії більш темними і виразними.
- Багата вітамінами формула для догляду за кожним шаром.
- Щіточка magniLASH 360° для миттєвого підйому вій: коротші щетинки надають інтенсивного об'єму, довгі щетинки надають миттєвого завитка.
- Натуральна формула, що включає пантенол і олію оливи.
- Завдяки наявності органічних компонентів продукт доглядає за віями, зволожує їх і сприяє більш стрімкому росту
- Має відмінну стійкість - не розмазується і не обсипається протягом дня.
- Добре нашаровується, делікатно покриваючи вії і водночас не обтяжуючи її.

Не містить: парабени, мінеральну олію, фталати, триклозан, лаурилсульфат натрію.

Спосіб застосування: для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, погойдуючи щіточкою і проводячи нею вгору вздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий або третій шар.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари