Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Туш для вій l'oreal paris volume million lashes extra-black

235 грн
Опис

Опис L'Oreal Paris Volume Million Lashes Extra-Black

Чудова туш для вій Volume Million Lashes Extra-Black від популярної французької торгової марки L'Oreal Paris зробить ваші вії довгими і густими! Тепер ваш погляд, обрамлений густими віями, стане глибоким і чаруючим! Інноваційна формула туші містить спеціальні зміцнювальні, захисні і подовжувальні компоненти, які зроблять кожну волосину міцною, еластичною і об'ємною.

Спеціальна модель щіточки рівномірно фарбує вії, подовжує їх і робить пухнастими. Кремоподібна консистенція туші не склеює і не обтяжує волосків, забезпечуючи чудовий об’єм і приголомшливу довжину. Чорно-вугільний відтінок Million Lashes Extra-Black робить погляд глибоким і загадковим, підкреслюючи яскравість кольору.

Вбудований обмежувач не дає щіточці набрати забагато фарби, запобігаючи утворенню грудочок. Захисні компоненти зміцнюють кожну волосину, перешкоджаючи випадінню і ламкості. Завдяки Million Lashes Extra-Black ваші очі засяють, стануть більшими і яскравішими!

Спосіб застосування
для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою і проводячи нею вгору уздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий або третій шар.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Вид:

Схожі товари