Всі категорії
Додати товар

Туш для створення екстремального об'єму та довжини estee lauder sumptuous extreme.

750 грн
Опис

💞Повний розмір
💞 Туш для вій Sumptuous Extreme від Estee Lauder покликана створювати неймовірний об’єм та екстремальну густоту без обтяження, осипань та грудочок. Ваш чарівний погляд з-під довгих вій не залишиться без компліментів!
Формула Extreme Bold Volume™ створена на легкій мусовій основі, в яку додали три види об'ємних волокон. Завдяки цьому створюється ефект нарощених вій, вони здаються більш виразними, візуально збільшується їхня густота та довжина. Також містить спеціальні перламутрові частинки для посилення насиченості кольору та додаткового блиску. А вітамінний комплекс дбайливо доглядає за віями, стимулюючи їхній ріст.
💞Великий розмір щіточки BrushComber Extreme™ призначений для миттєвого підкручування та додання об’єму. Вона складається з двох видів щетинок: м'які створені для точного нанесення продукту на вії, а жорсткі - для ідеального розчісування та розділення. Туш не містить ароматизаторів та підходить для використання жінкам, які носять контактні лінзи. Засіб протестовано офтальмологами. Приголомшливий результат без шкоди для чутливих очей! Створіть бездоганний макіяж очей з тушшю для запаморочливого об’єму Estee Lauder Sumptuous Extreme!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
evol.beauty
Evol Beauty
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари