Всі категорії
Додати товар

Туш для вій, що надає обсягу the saem saemmul perfect mascra

195 грн
Опис

Туш для вій, що надає обсягу The Saem Saemmul Perfect Mascara

Привабливий і виразний погляд, ідеально підкручені вії, чудовий об'єм, стійкий глянсовий колір — все це подарує вам туш від The Saem Saemmul Perfect Mascara.

Туш добре лягає на вії, покриваючи кожну рівномірно, не склеюючи їх і не залишаючи грудочок. Спеціальні пігменти та полімери забезпечують стійкість і яскравість кольору.

У складі туші високий вміст компонентів з догляду — це й мигдальна олія, й екстракти троянди та ромашки, березовий сік, а також вітамін E. Завдяки такому складу туш не тільки не заподіює шкоди віям, але, навпаки, живить і зволожує їх, робить сильними, запобігає випаданню та ламкості, мінімізує механічний вплив, а також впливу УФ-випромінювання.

Натуральний карнаубський віск використовується як загусник, надає віям шовковистості та природного блиску, підіймає, підкручує та фіксує вигин.

Гіпоалергенна формула туші THE SAEM Saemmul Perfect Mascara дає змогу використовувати її тим, чия шкіра та слизові дуже чутливі, а також тим, хто носить лінзи.


Туш представлена у 2 варіантах:

1. THE SAEM Saemmul Perfect Volume Mascara — туш для додання максимального обсягу віям. Спеціальна спіралеподібна щіточка дає змогу зробити вії неймовірно густими та розкішними.


Спосіб застосування: Нанести туш зигзагоподібними або підкручувальними рухами.

Об'єм: 8 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари