Всі категорії
Додати товар

Туш для вій lash intensity mary kay мері кей

500 грн
Опис

Максимум об’єму, довжини і кольору — максимум чарівності! Подаруй своїм віям неймовірно привабливий і чарівний погляд. Туш збільшує об’єм вій до 200%, і на 84% подовжує їх*.

Ефект чарівного погляду за рахунок подвоєння об’єму вій. Щіточка профарбовує кожну вію, не створюючи грудочок та збільшуючи товщину вдвічі

Приголомшливий ефект подовження. Ефективна формула Туші забезпечує результат, який раніше здавався нереальним.

Подаруйте віям мега-об’єм і супер-довжину за допомогою Туші для вій Lash Intensity™. Завдяки супер-щітці з подвійним ефектом ваші вії мають вигляд пухнастих і розділених. Туш не змащується. Багата мінералами формула і стійкий чорний пігмент забезпечують вашим віям ідеальний чорний відтінок. Ви завжди готові до фотосесії.

❤️Максимум об’єму, довжини і кольору! Подаруй своїм віям неймовірно привабливий і чарівний погляд. Туш збільшує об’єм вій до 200%, і на 84% подовжує їх.

▫️Ефект чарівного погляду за рахунок подвоєння об’єму вій. Щіточка профарбовує кожну вію, не створюючи грудочок та збільшуючи товщину вдвічі

▫️Приголомшливий ефект подовження. Ефективна формула Туші забезпечує результат, який раніше здавався нереальним.

Туш має незвичайну щіточку, яка при правильному використанні дає wow - ефект на віях.

▫️Зони щітки з *короткими* щетинками створюють «міні-резервуари» для Туші, які дозволяють рівномірно, без комочків, розподілити необхідну її кількість по кожній вії від коренів та значно збільшити об’єм.

▫️Зони щітки з *довгими* щетинками, розчісуючи вії, рівномірно розподіляють формулу Туші від їх коренів до кінчиків та забезпечують інтенсивне подовження кожної окремої вії.

❗️Містить в своєму складі вітаміни та доглядові компоненти 👍🏻

720 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари