Всі категорії
Додати товар

Туш для вій метаморфоза лімітована колекція, чорна 7,8 мл ів роше

400 грн
Опис

Туш для вій Метаморфоза лімітована колекція, Чорна 7,8 мл

  Екстремальний об´єм, вражаюча довжина та вигин, ультрачорний відтінок, стійкість 12 годин, - Туш для вій дарує справжню Метаморфозу вашим очам!

Туш для Вій Метаморфоза ультрачорного відтінку повністю змінює ваш погляд: додає віям екстремального об´єму, вражаючої довжини та вигину, а також забезпечує стійкість макіяжу впродовж 12 годин!

Щіточка спеціальної форми з м´якими щетинками проста та зручна у використанні, ідеально профарбовує кожну вію від внутрішнього куточка ока до зовнішнього, гарантуючи приголомшливий результат: супероб´ємні, довгі, підкручені вії вугільно-чорного кольору. Легка текстура дозволяє наносити туш у декілька шарів без утворення грудочок. Краса вашого макіяжу витримає будь-які випробування!

Формула туші містить більше 85% інгредієнтів натурального походження, живильну Рицинову олію та Волошкову воду для лагідного догляду за віями. Завдяки такому складу туш підходить для чутливих очей, у тому числі при носінні контактних лінз. Живить та зміцнює вії.

Формула містить натуральний бджолиний віск, що збільшує об´єм та густоту вій.
Натуральний пігмент, Рослинне Вугілля, додає чорному відтінку глибини та насиченості.
Рекомендації щодо застосування: наносити від коренів до кінчиків легкими зигзагоподібними рухами.
Формула містить більше 85% інгредієнтів натурального походження.

Захисна пластикова плівка на всіх продуктах для макіяжу очей була замінена на спеціальний ярлик, що дозволяє зменшити споживання пластику.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?